+ Ja, dit wil ik!

+ Super leuk, Tell me more!

+ OEH! IK WIL MEER WETEN

Op maat gemaakte Wedding Stationery.

Vanaf €500 ontwerp ik uitnodigingen en Save the Date kaarten voor je. Materiaal, druk- en verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Wil je hier nou graag extra kaarten bij, zoals bedankkaartjes, menu's of detailkaarten, kan dat natuurlijk ook! Hier reken ik een meerprijs van €30 per extra ontwerp voor.

Mocht iets uit mijn portfolio jouw naam schreeuwen, kan ik deze voor een lagere prijs personaliseren.

Een banner is een echte eyecatcher op je bruiloft en kan je natijd hartstikke leuk in je interieur verwerken. Alle banners worden met de hand geschreven.

Een kleine banner van ongeveer 75x50 cm, zoals de 'boy' banner, bevat tussen de 1 en 15 woorden en kost €85 inclusief materiaal, exclusief verzendkosten.

Een middelgrote banner, zoals hier boven, is ongeveer 75x150cm groot en bevat tussen de 16 en 30 woorden. Deze maak ik voor €175 inclusief materiaal, exclusief verzendkosten.

Een grote banner begint bij €225, afhankelijk van de maat en de hoeveelheid tekst die er op moet komen te staan.
Deze prijs is exclusief materiaal en eventuele verzendkosten.

Gekalligrafeerde enveloppen, uitnodigingen, kaarten en andere (persoonlijke) boodschappen worden met veel liefde en precisie met de hand geschreven.

Envelop adressering doe vanaf €4 per envelop met een kleur inkt naar keuze.
Minimale afname 25 stuks.

Namen kalligraferen doe ik vanaf €1,50 per kaart met een kleur inkt naar keuze.
Minimale afname 25 stuks.

Teksten zijn afhankelijk van de lengte.
Prijs op aanvraag.
Alle prijzen zijn exclusief materiaal en verzendkosten.

—  marije jellema fotografie

"maxime maakt prachtig werk, elegante schrijfsels en teksten en altijd met die chique touch. fijn dat we samen werken, ik ben heel blij met jouw vakmanschap en krijg ontzettend fijne reacties van mijn klanten als ik jouw baby-banner aan ze cadeau doe!"

—  op de pol, doetinchem

"De samenwerking met maxime was super! Professioneel, maar met een persoonlijke benadering. Erg fijn dat er mee wordt gedacht om het nog beter te maken."

—  tamara kros fotografie

"Maxime is erg vakkundig! ze denkt mee, geeft je verschillende mogelijkheden en is behulpzaam. daarnaast levert ze prachtig werk en is ze echt goed in wat ze doet!"

Kan ik zelf papier aanleveren om te laten kalligraferen?

Ja, dat kan! Hoewel niet elk papier geschikt is om op te kalligraferen. Dat wil zeggen, met een kroontjespen en inkt. Mocht je het zeker willen weten of jouw papier geschikt is, laat het me even weten, dan kan ik het vrijblijvend voor je testen.

04

Maak je ook custom ontwerpen voor de banners? In elke maat?

Jazeker! Al wil je een hele songtekst op een banner, of een tafelschikking inclusief ieders bijnaam. Het kan allemaal, ik denk graag met je mee.

02

Kalligrafeer je ook met metallic inkt, zoals goud en zilver? 

Ja, maar dit is vanwege de consistentie van de inkt een iets bewerkelijker soort en kost meer tijd. In principe is het mogelijk om met elke kleur inkt te kalligraferen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

03

Is het echt nodig om Save the Date kaarten te versturen? En hoe lang voor onze huwelijksdag moeten we de uitnodigingen op de post doen?

Save the Date kaarten zijn zeker niet verplicht. Houd er wel rekening mee, als je in de zomer trouwt, dat je niet de enige zal zijn en genodigden wellicht hun vakantie al hebben geboekt. In dat geval is het aan te raden Save the Date kaarten zo'n 6 - 12 maanden voor jullie trouwdag op de post te doen. Doen jullie niet aan Save the Date kaarten, dan is het gebruikelijk om de uitnodigingen rond 3 - 4 maanden voor jullie huwelijksdag te versturen.

01

Do you also deliver abroad?

Absolutely. You should take into account that the delivery might take a little longer, but it is definitely possible. Any language, any country. Would you like to know more?
Let's get in touch!

08

Maak je alleen Save the Dates en uitnodigingen?

Nee hoor! Voor alles wat met letters te maken heeft, kan je bij mij aankloppen. Laat maar weten waar je aan denkt.

07

Kan je ook kaarten maken op andere materialen dan papier?

Ja! Dan heb je écht iets unieks! Hout, acryl, stof, leer, schelpen, steen, het kan allemaal. Voor dat soort opdrachten werk ik samen met bedrijven die hier heel veel verstand van hebben, zodat hoge kwaliteit gegarandeerd is.

06

In wat voor stijl kalligrafeer je?

De voorbeelden uit mijn portfolio zijn een mix tussen het klassieke 'Copperplate'  en Moderne Kalligrafie. Het is maar net wat de gelegenheid is, welke sfeer je over wil brengen, waar het bij moet passen en natuurlijk wat je zelf mooi vind om te bepalen in welke stijl je de kalligrafie wil.

05