+ Let's get in touch

Wat handgemaakt is, hoeft niet perfect te zijn. Je mag zien dat iemand er zijn/haar hart en ziel ingestoken heeft en zich bewust is geweest van elk detail, inclusief imperfecties. De 'flaws' vertellen het verhaal van een proces waarin iets met liefde en passie is gecreëerd. Iets waar machines nooit tegenop kunnen en wat nooit z'n waarde zal verliezen, maar juist meer waarde krijgt.

Dat handgeschreven memo blaadje van je moeder, die verjaardagskaart van je opa, het gedichtje van je beste vriend of vriendin in je poesiealbum. Hoe oud zijn die? Heb je nog recente handgeschreven berichtjes of zijn het vooral appjes en mailtjes; digitale notities? Stel je voor dat je morgen een handgeschreven kaart krijgt... zou je die net als je mail ongelezen in de prullenbak gooien? Nee! Het wekt je nieuwsgierigheid op. Misschien zelfs verwondering, want inderdaad: Hoe vaak krijg je nou nog een persoonlijk, handgeschreven berichtje? 
Laat mij je helpen om die verwondering en nieuwsgierigheid bij anderen op te wekken.

Be different
and impress

—  marije jellema fotografie

"maxime maakt prachtig werk, elegante schrijfsels en teksten en altijd met die chique touch. fijn dat we samen werken, ik ben heel blij met jouw vakmanschap en krijg ontzettend fijne reacties van mijn klanten als ik jouw baby-banner aan ze cadeau doe!"

—  op de pol, doetinchem

"De samenwerking met maxime was super! Professioneel, maar met een persoonlijke benadering. Erg fijn dat er mee wordt gedacht om het nog beter te maken."

—  tamara kros fotografie

"Maxime is erg vakkundig! ze denkt mee, geeft je verschillende mogelijkheden en is behulpzaam. daarnaast levert ze prachtig werk en is ze echt goed in wat ze doet!"

—  judigje edelsmid

"MAXIME HEEFT VOOR DE OPENING VAN MIJN NIEUWE ATELIER EEN PRACHTIGE BANNER GEMAAKT. IK HEB MIJN WENSEN AANGEGEVEN EN ZIJ HEEFT NAar aanleiding hiervan drie ontwerpen gemaakt. communicatie verliep soepel en het resultaat is prachtig geworden! na de opening van het nieuwe pand heeft het nu een mooie centrale plek gekregen in het atelier. klanten maken er dan ook regelmatig complimenten over. Bedankt voor je mooie werk!"

—  Y & R

"Maxime is een heel prettig persoon om mee te werken. Flexibel, denkt goed mee en het is uit alles duidelijk dat ze een enorme passie heeft voor haar werk. Ook kan ze uit een wirwar van wensen goed de essentie destilleren om tot een goed eindresultaat te komen. Bovenal maakt ze gewoon prachtige creaties. Wij waren erg blij met de prachtige kaarten, naamkaartjes en banner voor onze bruiloft. "

—  Theriza - Lief Vir Jou

"Maxime is the best, she understands what your wishes are and always comes up with really cool designs. Not only her designs are great but Maxime herself is a lovely and wonderful woman."