+ ja, heel benieuwd!

kalligrafie
voor events & merken

+ Yes, Gaaf! ik wil meer info.

+ dit wil ik, Tell me more!

Foto: Nicole Aerts Photography

predesigned wedding stationery

De Predesigned kaartenlijn bevat drie verschillende ontwerpen die 'Maxcript' uitademen. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en over elk detail is nagedacht.

De ontwerpen worden uiteraard helemaal gepersonaliseerd met jullie gegevens. Hier nemen we samen de tijd voor, zodat alles klopt.

Om het plaatje helemaal compleet te maken zijn er pakketten samengesteld waarmee je zeker weet dat je geen detail vergeet.

custom wedding stationery

Foto: Memories by Marleen

Kalligrafie is het perfecte middel om een boodschap op een unieke, indrukwekkende en bovenal persoonlijke manier over te brengen.

Cadeaus personaliseren op locatie, kaarten voor perspakketten kalligraferen, verpakkingen adresseren, naamkaartjes schrijven voor dat ene evenement, ik doe het met liefde!
Dit en nog veel meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Jullie hebben al helemaal een beeld bij jullie grote dag. Hoe dan ook: het wordt mooier dan mooi.
Natuurlijk wil je dat de stationery naadloos aansluit bij jullie wensen en misschien heb je dit niet kunnen vinden in de Predesigned lijn.

Een persoonlijke, unieke touch aan je wedding stationery geven is mijn specialiteit. Met mijn diensten op maat maak je gegarandeerd indruk op jullie genodigden en weet je zeker dat elk detail van jullie bruiloft klopt.

Van de eerste indruk bij de brievenbus tot het bedankkaartje na afloop van jullie spetterende liefdesfeest.

—  M & J

"Wij wilden onze bruiloft graag zo persoonlijk mogelijk maken. We wilden iets anders dan de bedrukte kater-water of zakdoekjesetiketten en sloegen agaatschijven in. Maxime heeft die met goud omrand en met haar schoonste schrift alle namen van onze gasten gekalligrafeerd. Toen ze toch bezig was, waren we zo enthousiast dat we haar alsmaar meer wilden laten doen: het welkomstbord, de gelofteboekjes, enz. Maxime is ook nog eens een enorme schat. Heel bescheiden, altijd aardig en vriendelijk. Je kunt je geen beter mens indenken om je werk aan uit te besteden (ook wel zo fijn voor de rust voorafgaand aan je bruiloft). Niet alleen op beeld spat Maxime's werk ervan af, maar ook op de dag zelf (zeker in coronatijden) maakt het onze dag een enorm groot FEEST. Daarom: twijfel niet langer, en boek Maxime voor al je gepersonaliseerde items die maar te beschrijven zijn. Je zult er geen spijt van krijgen. En het item ligt gegarandeerd nog járen op de kast (ons welkomstbord is zelfs naambord bij de voordeur geworden)."

—  E & P

"Maxime bleef geduldig in het proces waarbij ik haar enkele keren heb gevraagd om toch wat aanpassingen te doen in het eindresultaat.
Uiteindelijk een fantastische, mooie banner gekregen hetgeen een heus feestje was met en tijdens het uitpakken. We kunnen niet wachten om de banner op de grote dag te showen!"

—  Y & R

"Maxime is een heel prettig persoon om mee te werken. Flexibel, denkt goed mee en het is uit alles duidelijk dat ze een enorme passie heeft voor haar werk. Ook kan ze uit een wirwar van wensen goed de essentie destilleren om tot een goed eindresultaat te komen. Bovenal maakt ze gewoon prachtige creaties. Wij waren erg blij met de prachtige kaarten, naamkaartjes en banner voor onze bruiloft."

—  tarah

"Maxime heeft voor mij een prachtige en handgemaakte samenvatting gemaakt, met datums die voor mij belangrijk zijn. Ze luistert erg goed naar je wensen, ze reageert snel en ze is erg vriendelijk! Verder heeft ze mijn bestelling erg zorgvuldig en met liefde ingepakt."

—  fiona - koningsbloemen

"Maxcript heeft rouwkaarten voor mij ontworpen, in de stijl van de oude meesters. In een woord, Wauw wauw!
Na mijn vraag of dit mogelijk was, ging ze gelijk voor me aan de slag. Binnen 2 weken, besteld, overlegd, proefdrukken en uiteindelijk de kaarten in de bus. Zo snel, goed verzorgd, mooi verpakt, echt superblij mee, een aanrader dus!"

—  judigje edelsmid

"MAXIME HEEFT VOOR DE OPENING VAN MIJN NIEUWE ATELIER EEN PRACHTIGE BANNER GEMAAKT. IK HEB MIJN WENSEN AANGEGEVEN EN ZIJ HEEFT NAar aanleiding hiervan drie ontwerpen gemaakt. communicatie verliep soepel en het resultaat is prachtig geworden! na de opening van het nieuwe pand heeft het nu een mooie centrale plek gekregen in het atelier. klanten maken er dan ook regelmatig complimenten over. Bedankt voor je mooie werk!"

—  rick - op de pol, doetinchem

"De samenwerking met maxime was super! Professioneel, maar met een persoonlijke benadering. Erg fijn dat er mee wordt gedacht om het nog beter te maken."

—  Theriza - Lief Vir Jou

"Maxime is the best, she understands what your wishes are and always comes up with really cool designs. Not only her designs are great but Maxime herself is a lovely and wonderful woman."

—  joyce - zie haar

"Een tijdje geleden heb ik Maxime gevraagd om voor mij een logo te maken.
We hebben samen een avondje gebrainstormd onder het genot van een drankje. 
Een avondje brainstormen werd maar een uurtje. Ze begreep precies wat ik wilde en waar ik over twijfelde.
Thanks maxime voor mijn prachtige logo!"

—  kelsey

"Maxime levert áltijd fantastisch werk. Ze luistert naar je wensen, staat open voor feedback, past aan en zorgt dat je super blij bent met het product dat je bij haar aanschaft. Hoe leuk is het dat het handgemaakt is? Dat maakt dat al haar producten uniek zijn. Een ab-so-lute aanrader als je zoekt naar dat wat een ander niet heeft, maar wel het beste van het beste wil!"

—  marije jellema fotografie

"maxime maakt prachtig werk, elegante schrijfsels en teksten en altijd met die chique touch. fijn dat we samen werken, ik ben heel blij met jouw vakmanschap en krijg ontzettend fijne reacties van mijn klanten als ik jouw baby-banner aan ze cadeau doe!"

—  tamara kros fotografie

"Maxime is erg vakkundig! ze denkt mee, geeft je verschillende mogelijkheden en is behulpzaam. daarnaast levert ze prachtig werk en is ze echt goed in wat ze doet!"

Zet het woordje 'trouw-' ergens voor en het wordt 10x duurder, waarom is dat?

Was het maar zo simpel, ik denk dat iedereen dan trouwleverancier zou worden. Met bruiloften en evenementen spreek je al gauw over maatwerk. Custom werk kost nou eenmaal veel meer tijd. Het contact tussen jou en mij, maar ook tussen mij en mijn leveranciers, drukkers en alles dat ik speciaal voor jullie uitzoek om je precies te kunnen geven waar je naar verlangt. Daarnaast werk ik alleen met materiaal van de beste kwaliteit. Dit is kostbaarder dan een kaartje van de HEMA. Ook gaat er veel handwerk zitten in het ontwerpen van jullie trouwkaarten, banners en andere stationery. Ik kan me voorstellen dat het voelt alsof er meer voor gevraagd wordt, omdat het woordje 'trouw-' er voor staat, maar er komt echt meer bij kijken dan alleen dat voorvoegsel.

07

Wat voegt zo'n pakket toe aan mijn bruiloft?

Je hebt misschien al een idee hoe je wil dat de styling er uit komt te zien op jullie grote dag. Hoe tof zou het zijn dat de stationery daar op aansluit: Je gasten worden al warm gemaakt door de Save the Date's en uitnodigingen die ze voor jullie trouwen al thuis hebben mogen ontvangen. Vervolgens arriveren ze op jullie trouwlocatie en zien ze dat er een banner hangt in dezelfde stijl, de menukaarten en naamkaartjes elementen van  jullie trouwkaart bevatten en alles zo een prachtig geheel vormt. Een huisstijl, als het ware.

06

Ik weet niet wat ik wil, maar het moet wel mooi zijn.

Snap ik! Er is zo ongelooflijk veel keuze dat ik me voor kan stellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Neem gerust contact met me op, zodat we samen kunnen filteren welke kant je op wil.

05

Is het echt nodig om Save the Date kaarten te versturen? En hoe lang voor onze huwelijksdag moeten we de uitnodigingen op de post doen?

Save the Date kaarten zijn zeker niet verplicht. Houd er wel rekening mee, als je in de zomer trouwt, dat je niet de enige zal zijn en genodigden wellicht hun vakantie al hebben geboekt. In dat geval is het aan te raden Save the Date kaarten zo'n 6 - 12 maanden voor jullie trouwdag op de post te doen. Doen jullie niet aan Save the Date kaarten, dan is het gebruikelijk om de uitnodigingen rond 3 - 4 maanden voor jullie huwelijksdag te versturen.

04

Wat een gedoe om helemaal vanuit het niets een kaart te moeten verzinnen. Heb je niet iets al bestaands waar ik uit kan kiezen?

Jazeker! Klik hier om meer informatie te vinden over mijn Predesigned kaartenlijn. Drie ontwerpen van de allerhoogste kwaliteit die Maxcript uitademen.

03

Ik kan niet vinden wat ik mooi vind.

Geen enkel probleem, daar is mijn custom werk voor. Jullie stationery wordt helemaal voor jullie op maat ontworpen, zodat het voldoet aan al je wensen en eisen.
Klik hier voor meer informatie daar over.

02

Wij hebben een strak budget, valt er nog over de prijs te praten?

De ontwerpkosten staan vast, maar qua druk- en materiaalkosten kan je het zo bont maken als je zelf wil. Als je kiest voor een hele bijzondere papiersoort, of misschien zelfs hout of acryl zal je daar in je budget rekening mee moeten houden. Hetzelfde geldt voor bepaalde druktechnieken, zoals blind- of foliedruk, of als je bijvoorbeeld elke kaart met de hand gepersonaliseerd wil hebben voor al jullie gasten.

01

FAQ

meer vragen

Kan ik zelf papier aanleveren om te laten kalligraferen?

Ja, dat kan! Hoewel niet elk papier geschikt is om op te kalligraferen. Dat wil zeggen, met een kroontjespen en inkt. Mocht je het zeker willen weten of jouw papier geschikt is, laat het me even weten, dan kan ik het vrijblijvend voor je testen.

12

Kalligrafeer je ook met metallic inkt, zoals goud en zilver? 

Ja, maar dit is vanwege de consistentie van de inkt een iets bewerkelijker soort en kost meer tijd. In principe is het mogelijk om met elke kleur inkt te kalligraferen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

11

Maak je ook custom ontwerpen voor de banners? In elke maat?

Jazeker! Al wil je een hele songtekst op een banner, of een tafelschikking inclusief ieders bijnaam. Het kan allemaal, ik denk graag met je mee.

08

FAQ

Maak je alleen Save the Dates en uitnodigingen?

Nee hoor! Voor alles wat met letters te maken heeft, kan je bij mij aankloppen. Ik bied pakketten aan, zodat je niets vergeet. Laat maar weten waar je aan denkt.

10

Kan je ook kaarten maken op andere materialen dan papier?

Ja! Dan heb je écht iets unieks! Hout, acryl, stof, leer, schelpen, steen, het kan allemaal. Voor dat soort opdrachten werk ik samen met bedrijven die hier heel veel verstand van hebben, zodat hoge kwaliteit gegarandeerd is.

13

In wat voor stijl kalligrafeer je?

De voorbeelden uit mijn portfolio zijn een mix tussen het klassieke 'Copperplate'  en Moderne Kalligrafie. Het is maar net wat de gelegenheid is, welke sfeer je over wil brengen, waar het bij moet passen en natuurlijk wat je zelf mooi vind om te bepalen in welke stijl je de kalligrafie wil.

09

terug naar de eerste vragen