+ Ja, dit wil ik!

+ OEH! IK WIL MEER WETEN

Op maat gemaakte Wedding Stationery.

Vanaf €500 ontwerp ik uitnodigingen of Save the Date kaarten voor je. Materiaal, druk- en verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Wil je hier nou graag extra kaarten bij, zoals bedankkaartjes, menu's of detailkaarten, kan dat natuurlijk ook! Hier reken ik een meerprijs van €30 per extra ontwerp voor.

Mocht iets uit mijn portfolio jouw naam schreeuwen, kan ik deze voor een lagere prijs personaliseren.

Gekalligrafeerde enveloppen, uitnodigingen, kaarten en andere (persoonlijke) boodschappen worden met veel liefde en precisie met de hand geschreven.

Envelop adressering doe vanaf €4 per envelop met een kleur inkt naar keuze.
Minimale afname 25 stuks.

Namen kalligraferen doe ik vanaf €1,50 per kaart met een kleur inkt naar keuze.
Minimale afname 25 stuks.

Deze prijzen zijn exclusief materiaal en verzendkosten.

Foto: Nicole Aerts Photography

Foto: Daniëlle Kroneman Photography

+ Yes, Gaaf! Hoe kom ik in contacT?

+ super leuk, Tell me more!

Een banner is een echte eyecatcher op je bruiloft en kan je natijd hartstikke leuk in je interieur verwerken. De banners worden gedrukt op stevige stof met zoom, maar zonder frame of bevestiging. Mocht je een lus in je banner willen, kan ik dat voor je doen. Je kan de bovenkant ook zelf omvouwen, maar laat dit dan wel even weten in verband met de opmaak van het ontwerp,

Een kleine banner van 45x60 cm, zoals de 'boy' banner, bevat tussen de 1 en 15 woorden en kost €95 inclusief materiaal, exclusief verzendkosten.

Een middelgrote banner, zoals hier boven, is 60x100cm groot en bevat tussen de 16 en 30 woorden. Deze maak ik voor €175 inclusief materiaal, exclusief verzendkosten.

Een grote banner begint bij €225, afhankelijk van de maat en de hoeveelheid tekst die er op moet komen te staan.
Deze prijs is exclusief materiaal en verzendkosten.

Langere teksten, zoals geloften of verhalen zijn zo veel persoonlijker en indrukwekkender als ze met de hand geschreven zijn. Geef ze een speciaal plekje in je huis voor een uniek pronkstuk met een speciale betekenis en mooie herinnering.

Ik kalligrafeer met liefde elke tekst voor je.

Een A4 handgeschreven tekst op mooi papier met licht textuur maak ik voor €75.
Op handgeschept papier is kalligraferen een stuk bewerkelijker en duurt daardoor langer. Wil je een tekst op handgeschept papier, dan kost dit €100.

Let op: Er past minder handgeschreven tekst op een A4 dan als je de tekst zou typen. Wil je zeker weten op hoe veel A4'tjes jouw tekst uit zal komen, stuur me gerust een berichtje. Ik denk graag met je mee!

Deze prijzen zijn inclusief materiaal en exclusief verzendkosten.

Foto: Days in June

Foto: Antoinet Murier

—  marije jellema fotografie

"maxime maakt prachtig werk, elegante schrijfsels en teksten en altijd met die chique touch. fijn dat we samen werken, ik ben heel blij met jouw vakmanschap en krijg ontzettend fijne reacties van mijn klanten als ik jouw baby-banner aan ze cadeau doe!"

—  op de pol, doetinchem

"De samenwerking met maxime was super! Professioneel, maar met een persoonlijke benadering. Erg fijn dat er mee wordt gedacht om het nog beter te maken."

—  tamara kros fotografie

"Maxime is erg vakkundig! ze denkt mee, geeft je verschillende mogelijkheden en is behulpzaam. daarnaast levert ze prachtig werk en is ze echt goed in wat ze doet!"

—  judigje edelsmid

"MAXIME HEEFT VOOR DE OPENING VAN MIJN NIEUWE ATELIER EEN PRACHTIGE BANNER GEMAAKT. IK HEB MIJN WENSEN AANGEGEVEN EN ZIJ HEEFT NAar aanleiding hiervan drie ontwerpen gemaakt. communicatie verliep soepel en het resultaat is prachtig geworden! na de opening van het nieuwe pand heeft het nu een mooie centrale plek gekregen in het atelier. klanten maken er dan ook regelmatig complimenten over. Bedankt voor je mooie werk!"

—  Y & R

"Maxime is een heel prettig persoon om mee te werken. Flexibel, denkt goed mee en het is uit alles duidelijk dat ze een enorme passie heeft voor haar werk. Ook kan ze uit een wirwar van wensen goed de essentie destilleren om tot een goed eindresultaat te komen. Bovenal maakt ze gewoon prachtige creaties. Wij waren erg blij met de prachtige kaarten, naamkaartjes en banner voor onze bruiloft. "

—  Theriza - Lief Vir Jou

"Maxime is the best, she understands what your wishes are and always comes up with really cool designs. Not only her designs are great but Maxime herself is a lovely and wonderful woman."

Kan ik zelf papier aanleveren om te laten kalligraferen?

Ja, dat kan! Hoewel niet elk papier geschikt is om op te kalligraferen. Dat wil zeggen, met een kroontjespen en inkt. Mocht je het zeker willen weten of jouw papier geschikt is, laat het me even weten, dan kan ik het vrijblijvend voor je testen.

04

Maak je ook custom ontwerpen voor de banners? In elke maat?

Jazeker! Al wil je een hele songtekst op een banner, of een tafelschikking inclusief ieders bijnaam. Het kan allemaal, ik denk graag met je mee.

02

Kalligrafeer je ook met metallic inkt, zoals goud en zilver? 

Ja, maar dit is vanwege de consistentie van de inkt een iets bewerkelijker soort en kost meer tijd. In principe is het mogelijk om met elke kleur inkt te kalligraferen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

03

Is het echt nodig om Save the Date kaarten te versturen? En hoe lang voor onze huwelijksdag moeten we de uitnodigingen op de post doen?

Save the Date kaarten zijn zeker niet verplicht. Houd er wel rekening mee, als je in de zomer trouwt, dat je niet de enige zal zijn en genodigden wellicht hun vakantie al hebben geboekt. In dat geval is het aan te raden Save the Date kaarten zo'n 6 - 12 maanden voor jullie trouwdag op de post te doen. Doen jullie niet aan Save the Date kaarten, dan is het gebruikelijk om de uitnodigingen rond 3 - 4 maanden voor jullie huwelijksdag te versturen.

01

Do you also deliver abroad?

Absolutely. You should take into account that the delivery might take a little longer, but it is definitely possible. Any language, any country. Would you like to know more?
Let's get in touch!

08

Maak je alleen Save the Dates en uitnodigingen?

Nee hoor! Voor alles wat met letters te maken heeft, kan je bij mij aankloppen. Laat maar weten waar je aan denkt.

07

Kan je ook kaarten maken op andere materialen dan papier?

Ja! Dan heb je écht iets unieks! Hout, acryl, stof, leer, schelpen, steen, het kan allemaal. Voor dat soort opdrachten werk ik samen met bedrijven die hier heel veel verstand van hebben, zodat hoge kwaliteit gegarandeerd is.

06

In wat voor stijl kalligrafeer je?

De voorbeelden uit mijn portfolio zijn een mix tussen het klassieke 'Copperplate'  en Moderne Kalligrafie. Het is maar net wat de gelegenheid is, welke sfeer je over wil brengen, waar het bij moet passen en natuurlijk wat je zelf mooi vind om te bepalen in welke stijl je de kalligrafie wil.

05