maxcript is van 5 t/m 19 juni op vakantie.

Alle bestellingen die in deze periode geplaatst worden, zullen na 19 juni verzonden worden.

wenskaarten

Ken je dat? Je wil voor een bepaalde gelegenheid iemand een kaart sturen, maar je kan alleen maar wenskaartjes vinden met teksten als 'Beterschap', 'Gefeliciteerd met je verjaardag' of 'Hoera, een meisje!'.

Ik kan je vertellen; Ik was er klaar mee. Soms wil je een kaart sturen omdat iemand een puppy heeft, iets vreselijks doormaakt of gaat emigreren. Daar zijn geen kaarten voor.

Nou, nu wel. De wenskaarten van Maxcript zijn zo bedacht dat ze voor verschillende gelegenheden te gebruiken zijn. Gedrukt op handgeschept papier maakt het een chique en unieke indruk zodat je de ontvanger gegarandeerd verrast met jouw lieve gebaar. Deze kaarten verdienen een mooi plekje, zodat jouw boodschap niet vergeten wordt.

Tip: Wil je écht indruk maken op de ontvanger van je kaart? Bestel er dan de bijpassende postzegels bij, ook te krijgen in deze shop.

Disclaimer: Handgeschept papier is, zoals de naam al doet vermoeden, een handgemaakt, ambachtelijk product. Dit wil zeggen dat geen twee kaarten identiek zullen zijn wat betreft randen, dikte en textuur.

ajeto

Klik op een naam om de kaart te zien

even vasthouden

hallo daar!

hé leukerd!

hoezee!

ik mis je

jij bent mijn lievelings

jij. ik. wijn.

weet dat ik aan je denk