Gewerkt voor onder andere:

...en meer

"De eerste indruk begint bij de brievenbus."

Als je me al even volgt, heb je me dit vaker horen zeggen. Dit kan natuurlijk één op één vervangen worden door:

"De eerste indruk begint in de handen van de klant"

of

"De eerste indruk begint bij de toonbank"

Hoe dan ook, een uniek en persoonlijk gebaar leveren spreekt elke klant aan.
En laat ik daar nou net in gespecialiseerd zijn.

+ oké! Wat kan je voor me doen?

Je wil iets speciaals doen voor je klant. Iets dat meteen indruk maakt, zodat jij in hun gedachten blijft hangen. Een leuk pakketje opsturen doet iedereen al.
Hoe ga jij er voor zorgen dat jij er tussenuit springt?

herken je dit?

+ oh ja, precies dit! Wat kan je voor me betekenen?

of

Je gaat een nieuw product lanceren waarvoor je meteen alle aandacht wil. Om de juiste mensen te bereiken heb je PR pakketten samengesteld. Je wil dat de buitenkant net zo indrukwekkend is als de inhoud, zodat jouw lancering impact maakt vanaf het moment dat de ontvangers jouw pakketten in ontvangst nemen.

misschien

Wil een klant jouw product gepersonaliseerd hebben. Er moet een mooie tekst of iemands naam op komen. Een sticker is zo afgezaagd en alles behalve classy. Je wil iets unieks dat kwaliteit uitstraalt, zodat het bij jouw mooie product past en indruk maakt op jouw klant.

maar

Zo nu en dan wil je jouw klanten ook bedanken voor hun loyaliteit of misschien dit moment gebruiken om ook nieuwe klanten te trekken. Want wie wil nou geen extraatje?

en

Als jij jouw fantastisch mooie product naar de klant stuurt of deze overhandigt, wil je er iets persoonlijks bij meegeven. Een mooi kaartje of handgeschreven envelop, bijvoorbeeld.
Je wil graag vaker samenwerken met deze klant, dus wat extra aandacht voor de presentatie kan nooit kwaad.

...Je meer klanten in je winkel aantrekt, omdat er iemand live aankopen zit te personaliseren.


...Je meer verkopen genereert, omdat influencers lyrisch reageren op de prachtig gepersonaliseerde, handbeschreven PR pakketten.


...Je steeds meer terugkerende klanten hebt, omdat jij ze dat persoonlijke, unieke extraatje biedt dat zo veel indruk op ze maakte bij jullie eerste samenwerking.


...Jouw klanten je product op Social Media WILLEN delen, omdat je zo veel liefde en aandacht hebt gestoken in het personaliseren van jouw product en ze nog een uniek en indrukwekkend mooi gekalligrafeerd bedankkaartje hebt meegegeven.


...Je voor alle feestdagen de eerste keuze van de consument bent, omdat jij op die momenten iemand ingehuurd hebt die jouw producten komt kalligraferen.

stel je voor dat...

+ Jaaa! hoe kan je me helpen?

stel je voor dat...

...Ik dat voor je kan realiseren.

En ik ben er 100% van overtuigd dat ik jou kan helpen om op een unieke en persoonlijke manier een grote indruk kan maken op jouw klanten.

In deze digitale, geautomatiseerde wereld maakt ambachtswerk des te meer indruk.

Kalligrafie is mijn ambacht en met die expertise kan ik elk product personaliseren.


Een gekalligrafeerde envelop gooi je niet zomaar weg. Je bent nieuwsgierig, verwonderd. Want wanneer krijg je dat nog tegenwoordig?
Men heeft al indruk op je gemaakt alvorens ze de inhoud van de envelop gezien hebben.

Dit geldt voor alle eerste indrukken.
Make it a good one...


...and let me help you with that.

ik ben maxime

+ jij snapt me! ik wil meer informatie.

No mountain too high, no ocean too deep.

Maxcript gaat geen uitdaging uit de weg en zal tot het uiterste gaan om jouw stationery en kalligrafie wensen uit te laten komen.Ik kan op alles schrijven, wat is jouw superkracht?

Dit is geen grap en niet overdreven. Er zijn talloze technieken om op allerlei oppervlakten te kalligraferen. Laat dat nou net mijn expertise zijn.Persoonlijk, uniek en indrukwekkend.

Je hebt deze woorden al vaker voorbij zien komen als je meer van mij hebt gelezen, maar dit is echt waar ik voor sta. De kernwoorden van Maxcript.At your service

Maxcript is volledig tot je dienst. Ook als je iets wil hebben wat op het eerste gezicht niet te krijgen is. Ik zoek stad en land voor je af.Goed, beter, best

Maxcript denkt met je mee om de jouw product en service naar een nóg hoger niveau te tillen.We don't settle for less

Maxcript garandeert sublieme kwaliteit en neemt geen genoegen met minder.
wat maxcript voor jou kan betekenen

+ dit is precies wat ik wil! Hoe kunnen we samenwerken?

Zodra je contact met me opneemt bespreken we je wensen en plannen we, indien gewenst, een kennismakingsgesprek in.

Op basis van jouw informatie kan ik een prijsopgaaf maken.

Vervolgens maken we goede afspraken en zorg ik er voor dat het resultaat van de allerbeste kwaliteit is en je meer dan tevreden zal zijn met het resultaat.

Oké maxime,
hoe gaan we dit doen?

+ verzend

Zakelijk

Je kan me een e-mail sturen of onderstaand contactformulier invullen.

Bedankt voor je berichtje! Het lijkt me super leuk om met je samen te werken.

Ik stuur je zo spoedig mogelijk een berichtje terug.

ik wil contact met je

—  I & K

"Wij zijn enorm blij met de bijdrage van Maxime aan onze trouwdag! Op een banner schreef zij de tekst van onze trouwkaart. Deze hing op onze receptie/diner-locatie in het hoekje van de taart en toost. Zo was het echt een prachtige persoonlijke toevoeging! Het contact met haar verliep heel duidelijk en prettig, er was alle ruimte om onze wensen door te geven en haar levering was echt heel erg snel! We genieten nu al meer dan een jaar nog iedere dag van de banner, doordat hij een mooi plekje heeft gekregen in ons huis. Dus ook echt een blijvende herinnering aan onze trouwdag! Wij raden Maxime en haar werk zeker aan! Ze is ontzettend goed in het maken van hele unieke en persoonlijke producten, die ook nog eens super waardevol zijn doordat ze gegarandeerd een mooi plekje in je huis kunnen krijgen!"

—  M & J

"Wij wilden onze bruiloft graag zo persoonlijk mogelijk maken. We wilden iets anders dan de bedrukte kater-water of zakdoekjesetiketten en sloegen agaatschijven in. Maxime heeft die met goud omrand en met haar schoonste schrift alle namen van onze gasten gekalligrafeerd. Toen ze toch bezig was, waren we zo enthousiast dat we haar alsmaar meer wilden laten doen: het welkomstbord, de gelofteboekjes, enz. Maxime is ook nog eens een enorme schat. Heel bescheiden, altijd aardig en vriendelijk. Je kunt je geen beter mens indenken om je werk aan uit te besteden (ook wel zo fijn voor de rust voorafgaand aan je bruiloft). Niet alleen op beeld spat Maxime's werk ervan af, maar ook op de dag zelf (zeker in coronatijden) maakt het onze dag een enorm groot FEEST. Daarom: twijfel niet langer, en boek Maxime voor al je gepersonaliseerde items die maar te beschrijven zijn. Je zult er geen spijt van krijgen. En het item ligt gegarandeerd nog járen op de kast (ons welkomstbord is zelfs naambord bij de voordeur geworden)."

—  debbie - beautysalon pure

"Maxime is een professional pur sang! Ze verstaat haar vak en ze is een mooi mens, waardoor samenwerken een feestje is. Ze gooit haar onmiskenbare Maxime-sausje over het product, maar luistert bovenal naar jouw wensen en ideeën waardoor het eindresultaat uniek en persoonlijk is. Tot mijn volgende project lieve Maxime!"

—  ingrid - samen trouwen

"Maxime voelde meteen perfect aan wat mijn wens was. we zijn samen op zoek gegaan naar de beste match qua kleur van de VOW boekjes en de belettering. maxime is een heel betrokken, gedreven, professioneel, mooi mens die een heel groot hart heeft voor haar werk, Maar ook een heel groot hart en inlevingsvermogen heeft voor haar klant.
de grootste verrassing is het moment van uitpakken! Een feestje om je geleverde pakketje open te maken, met mooie persoonlijke details.
I love it! Lieve Maxime, nogmaals dank je wel.
Dankbaar dat ik je heb leren kennen! "

—  sabrina - aim your wedding

"Kalligrafie van de hand van Maxime is goud waard. Ze voert het door in stationery, kerstkaarten en zoveel andere mooie items. Een vleugje nostalgie in een modern jasje kan je het noemen. Fijn dat dit nog bestaat en zij het zo mooi op papier, geschept papier weet te zetten!"

—  Y & R

"Maxime is een heel prettig persoon om mee te werken. Flexibel, denkt goed mee en het is uit alles duidelijk dat ze een enorme passie heeft voor haar werk. Ook kan ze uit een wirwar van wensen goed de essentie destilleren om tot een goed eindresultaat te komen. Bovenal maakt ze gewoon prachtige creaties. Wij waren erg blij met de prachtige kaarten, naamkaartjes en banner voor onze bruiloft."

—  fiona - koningsbloemen

"Maxcript heeft rouwkaarten voor mij ontworpen, in de stijl van de oude meesters. In een woord, Wauw wauw!
Na mijn vraag of dit mogelijk was, ging ze gelijk voor me aan de slag. Binnen 2 weken, besteld, overlegd, proefdrukken en uiteindelijk de kaarten in de bus. Zo snel, goed verzorgd, mooi verpakt, echt superblij mee, een aanrader dus!"

—  judigje edelsmid

"MAXIME HEEFT VOOR DE OPENING VAN MIJN NIEUWE ATELIER EEN PRACHTIGE BANNER GEMAAKT. IK HEB MIJN WENSEN AANGEGEVEN EN ZIJ HEEFT NAar aanleiding hiervan drie ontwerpen gemaakt. communicatie verliep soepel en het resultaat is prachtig geworden! na de opening van het nieuwe pand heeft het nu een mooie centrale plek gekregen in het atelier. klanten maken er dan ook regelmatig complimenten over. Bedankt voor je mooie werk!"

—  rick - op de pol, doetinchem

"De samenwerking met maxime was super! Professioneel, maar met een persoonlijke benadering. Erg fijn dat er mee wordt gedacht om het nog beter te maken."

—  Theriza - Lief Vir Jou

"Maxime is the best, she understands what your wishes are and always comes up with really cool designs. Not only her designs are great but Maxime herself is a lovely and wonderful woman."

—  joyce - zie haar

"Een tijdje geleden heb ik Maxime gevraagd om voor mij een logo te maken.
We hebben samen een avondje gebrainstormd onder het genot van een drankje. 
Een avondje brainstormen werd maar een uurtje. Ze begreep precies wat ik wilde en waar ik over twijfelde.
Thanks maxime voor mijn prachtige logo!"

—  kelsey

"Maxime levert áltijd fantastisch werk. Ze luistert naar je wensen, staat open voor feedback, past aan en zorgt dat je super blij bent met het product dat je bij haar aanschaft. Hoe leuk is het dat het handgemaakt is? Dat maakt dat al haar producten uniek zijn. Een ab-so-lute aanrader als je zoekt naar dat wat een ander niet heeft, maar wel het beste van het beste wil!"

—  marije jellema fotografie

"maxime maakt prachtig werk, elegante schrijfsels en teksten en altijd met die chique touch. fijn dat we samen werken, ik ben heel blij met jouw vakmanschap en krijg ontzettend fijne reacties van mijn klanten als ik jouw baby-banner aan ze cadeau doe!"

—  tamara kros fotografie

"Maxime is erg vakkundig! ze denkt mee, geeft je verschillende mogelijkheden en is behulpzaam. daarnaast levert ze prachtig werk en is ze echt goed in wat ze doet!"