treetop adventure

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. De samenwerking tussen verschillende trouwleveranciers kan zó veel moois opleveren. Zie hier een voorbeeld. De gekalligrafeerde tafelloper maakte de tafelstyling he-le-maal af. Niet alleen stond dit leuk, het had ook nog een betekenis, want als je de songtekst herkent kan je je misschien wel voorstellen dat dit nummer van Ed Sheeran hun trouwlied was.

Diezelfde kalligrafie stijl zie je terugkomen op de gelofteboekjes, op de cover van de trouwkaart, op de uitnodiging zelf en op de armbandjes. Eerst over de gelofteboekjes. Ja, je ziet het goed. Dit zijn notitieboekjes waarvan ik de kaft heb mogen personaliseren. Zo kan het bruidspaar elk jaar nieuwe geloften voor elkaar schrijven op hun trouwdag en zo de boekjes almaar aanvullen.
Dan de cover van de trouwkaarten. De namen van de bruid en bruidegom smelten samen in de krullen van de kalligrafie en worden samengebonden met een prachtige lakzegel.
En tot slot: ik hoor je denken "staat er nou 'armbanden'?"
Jazeker! Dit bruidspaar wilde niet alleen een trouwring als aandenken aan hun bruiloft, maar ook ieder een leren armbandje. Stoer, zoals de trouwlocatie, maar toch subtiel en romantisch door de gekalligrafeerde tekst.

+ meer info over custom trouwkaarten