Misschien ben je al jaren geleden begonnen met het vullen van een mapje op je computer of een board op Pinterest met de allermooiste plaatjes van jouw droombruiloft.

Tot dusver heeft het misschien alleen inspiratie geleken, want je hebt jouw ultieme trouwkaart nog niet in de Nederlandse markt gezien.
Dit betekent niet dat jouw wensen onmogelijk zijn. In tegendeel!

Ik nodig je uit om groots te denken en help je met liefde om elk detail, elk styling item en elke kaart niet alleen op Pinterest, maar uiteindelijk in eigen handen te hebben om ze te laten shinen op jullie grote dag.

ik kan jouw pinterest board werkelijkheid maken

+ Ja, graag! Wat kan je voor ons doen?

Je weet precies hoe jij wil dat je bruiloft, inclusief stationery, er uit komt te zien. Je hebt eindeloos veel inspiratiebeelden opgeslagen. De mooiste papiersoorten, prachtigste druktechnieken en de fijnste details, allemaal keurig bewaard in je 'bruiloft' mapje.

En nu? Waar moet je beginnen? Hoe krijg jij jouw ideeën uit je hoofd en op papier? Of beter gezegd: verwerkt in een fantastisch ontwerp dat jouw naam schreeuwt.

herken je dit?

+ oh ja, precies dit! Wat kan je voor ons betekenen?

of

Jij en je aanstaande hebben een compleet verschillende smaak. Tot nu toe zijn jullie overal nog samen uit gekomen, maar hoe jullie de wedding stationery voor je zien is nog wel een dingetje. Het lukt maar niet om de ander te overtuigen en tot een compromis komen is ook nog niet gelukt.
Het zou toch super zonde zijn als één van jullie niet achter het uiteindelijke resultaat staat?

misschien

Heb je wel veel te veel ideeën die je allemaal even fantastisch vindt, maar totaal niet bij elkaar passen. Hoe maak je in vredesnaam een keuze tussen al dat moois?! Je aanstaande vindt het allemaal wel prima of doet misschien zelfs nog een duit in het zakje door met nóg meer inspiratie aan te komen die jullie beide geweldig vinden.

maar

Je wil ook niet dat jullie trouwkaart als dertien in een dozijn is. Alle uitnodigingen die jullie de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen lijken sprekend op elkaar. Nee, jullie willen iets dat echt origineel is. Een ontwerp dat precies bij jullie past. Persoonlijk, uniek, maar wel indrukwekkend en van de allerhoogste kwaliteit.

en

Je hebt naast alle andere voorbereidingen absoluut geen tijd om je ook nog eens druk te maken om de Save the Date kaarten, uitnodigingen, menukaarten, naamkaartjes en noem maar op. Maar je wil wel dat het er prachtig uit komt te zien, bij de rest van de styling past en van sublieme kwaliteit is. Wat als de kaarten niet op tijd verzonden worden? Je hebt helemaal geen zin om al die enveloppen te schrijven en contacten te onderhouden met drukkerijen, papier leveranciers en stempelfabrikanten.

...Op de mooiste dag van je leven elk detail klopt en alle elementen perfect samenkomen.


...Jullie wedding stationery precies uitstraalt hoe jullie zijn, de hoogste kwaliteit heeft, de allermooiste details bevat en volledig uniek, persoonlijk en waanzinnig indrukwekkend is.


...De complimenten van jullie gasten eindeloos zijn en velen van hen jullie stationery bewaren, omdat het zo geweldig mooi is en naadloos bij jullie past.


...Je niet alleen jullie trouwfoto's en ringen hebt als aandenken aan jullie bruiloft, maar ook de op maat gemaakte banner in huis hebt hangen die de show stal in de styling van jullie grote dag. En dan ook nog de gekalligrafeerde geloften die je ingelijst een mooi, betekenisvol plekje hebt gegeven. Om dan van jullie prachtige uitnodigingen en de handgeschreven naamkaartjes nog maar te zwijgen!


...Alle dromen die je hebt over je Save the Date's, trouwkaarten, menukaarten, the whole shebang allemaal werkelijkheid kunnen worden.

stel je voor dat...

+ Jaaa! hoe kan je ons helpen?

stel je voor dat...

...Ik dat voor je kan realiseren.

En ik ben er 100% van overtuigd dat ik jouw wedding stationery dreams waar kan maken!

Bij Maxcript wordt alleen de hoogste kwaliteit geleverd en zoek ik stad en land voor je af om elk detail kloppend te maken. Of je voor een speciale druktechniek kiest of per se die bijzondere papiersoort in je trouwkaart wil verwerken, ik stop niet tot ik het voor je gevonden heb.

Ik neem je mee in het ontwerp proces, zodat de resultaten precies aan jullie wensen voldoen zonder dat je er zelf zeeën van tijd aan kwijt bent. Jullie hebben ongetwijfeld nog veel meer voorbereidingen voor jullie bruiloft te doen, dus ik neem graag zo veel mogelijk druk van jullie schouders af als het gaat om de stationery.

Ik beperk me niet alleen tot papier, om die reden noem ik stationery geen 'drukwerk'. Dat woord dekt de lading niet, naar mijn mening. Hout, acryl, stof, you name it. Maak het bespreekbaar en ik ga de uitdaging graag met jullie aan.

ik ben maxime

+ jij snapt ons! Wij willen meer informatie

No mountain too high, no ocean too deep.

Maxcript gaat geen uitdaging uit de weg en zal tot het uiterste gaan om jouw stationery wensen uit te laten komen.Ik kan op alles schrijven, wat is jouw superkracht?

Dit is geen grap en niet overdreven. Er zijn talloze technieken om op allerlei oppervlakten te kalligraferen. Laat dat nou net mijn expertise zijn.Persoonlijk, uniek en indrukwekkend.

Je hebt deze woorden al vaker voorbij zien komen als je meer van mij hebt gelezen, maar dit is echt waar ik voor sta. De kernwoorden van Maxcript.At your service

Maxcript is volledig tot je dienst. Ook als je iets wil hebben wat op het eerste gezicht niet te krijgen is. Ik zoek stad en land voor je af.Goed, beter, best

Maxcript denkt met je mee om de stationery naar een nóg hoger niveau te tillen.We don't settle for less

Maxcript garandeert sublieme kwaliteit en neemt geen genoegen met minder.
wat maxcript voor jou kan betekenen

+ dit is precies wat we willen! Hoe kunnen we samenwerken?

Zodra je contact met me opneemt prikken we een datum voor een kennismakingsgesprek.
We kletsen even, zodat je een beeld van mij hebt en we bespreken wat je graag zou willen en hoe ik jullie van dienst mag zijn.

Het liefste praat ik face-to-face met jullie, zodat ik materiaal kan laten zien en je alles kan bekijken en voelen om wat beter te filteren wat je mooi vindt.
Op basis van dit gesprek maak ik een schets, moodboard en offerte.

Vervolgens ga ik wat we besproken hebben uitwerken in een ontwerp. Ik neem je mee in dit proces en koppel met regelmaat naar je terug, zodat je wijzigingen aan kan brengen waar nodig. Pas als je helemaal tevreden bent gaat alles naar de drukker en zorg ik er voor dat je complete wensenlijstje wordt voorbereid en afgewerkt. Klaar voor jullie grote dag.

Oké maxime,
hoe gaan we dit doen?

+ we kunnen niet wachten! met welke prijzen moeten we rekening houden?

prijzen

Omdat dit alles maatwerk betreft is het onmogelijk om een prijs te noemen zonder dat ik weet wat je precies wil. Papiersoort, blinddruk, foliedruk, het heeft allemaal invloed op het eindbedrag.

De vanaf prijs voor 2024 bedraagt €1.995,-
Wil je de brochure ontvangen of meteen een gesprek inplannen zodat ik een vrijblijvende offerte op kan stellen aan de hand van jullie wensen, vul dan onderstaand contactformulier in en ik mail je zo spoedig mogelijk terug.

Bedankt voor je berichtje! 

Ik stuur je zo spoedig mogelijk
een mail terug.

ik wil maxcript stationery voor mijn bruiloft

—  I & K

"Wij zijn enorm blij met de bijdrage van Maxime aan onze trouwdag! Op een banner schreef zij de tekst van onze trouwkaart. Deze hing op onze receptie/diner-locatie in het hoekje van de taart en toost. Zo was het echt een prachtige persoonlijke toevoeging! Het contact met haar verliep heel duidelijk en prettig, er was alle ruimte om onze wensen door te geven en haar levering was echt heel erg snel! We genieten nu al meer dan een jaar nog iedere dag van de banner, doordat hij een mooi plekje heeft gekregen in ons huis. Dus ook echt een blijvende herinnering aan onze trouwdag! Wij raden Maxime en haar werk zeker aan! Ze is ontzettend goed in het maken van hele unieke en persoonlijke producten, die ook nog eens super waardevol zijn doordat ze gegarandeerd een mooi plekje in je huis kunnen krijgen!"

—  M & J

"Wij wilden onze bruiloft graag zo persoonlijk mogelijk maken. We wilden iets anders dan de bedrukte kater-water of zakdoekjesetiketten en sloegen agaatschijven in. Maxime heeft die met goud omrand en met haar schoonste schrift alle namen van onze gasten gekalligrafeerd. Toen ze toch bezig was, waren we zo enthousiast dat we haar alsmaar meer wilden laten doen: het welkomstbord, de gelofteboekjes, enz. Maxime is ook nog eens een enorme schat. Heel bescheiden, altijd aardig en vriendelijk. Je kunt je geen beter mens indenken om je werk aan uit te besteden (ook wel zo fijn voor de rust voorafgaand aan je bruiloft). Niet alleen op beeld spat Maxime's werk ervan af, maar ook op de dag zelf (zeker in coronatijden) maakt het onze dag een enorm groot FEEST. Daarom: twijfel niet langer, en boek Maxime voor al je gepersonaliseerde items die maar te beschrijven zijn. Je zult er geen spijt van krijgen. En het item ligt gegarandeerd nog járen op de kast (ons welkomstbord is zelfs naambord bij de voordeur geworden)."

—  debbie - beautysalon pure

"Maxime is een professional pur sang! Ze verstaat haar vak en ze is een mooi mens, waardoor samenwerken een feestje is. Ze gooit haar onmiskenbare Maxime-sausje over het product, maar luistert bovenal naar jouw wensen en ideeën waardoor het eindresultaat uniek en persoonlijk is. Tot mijn volgende project lieve Maxime!"

—  ingrid - samen trouwen

"Maxime voelde meteen perfect aan wat mijn wens was. we zijn samen op zoek gegaan naar de beste match qua kleur van de VOW boekjes en de belettering. maxime is een heel betrokken, gedreven, professioneel, mooi mens die een heel groot hart heeft voor haar werk, Maar ook een heel groot hart en inlevingsvermogen heeft voor haar klant.
de grootste verrassing is het moment van uitpakken! Een feestje om je geleverde pakketje open te maken, met mooie persoonlijke details.
I love it! Lieve Maxime, nogmaals dank je wel.
Dankbaar dat ik je heb leren kennen! "

—  sabrina - aim your wedding

"Kalligrafie van de hand van Maxime is goud waard. Ze voert het door in stationery, kerstkaarten en zoveel andere mooie items. Een vleugje nostalgie in een modern jasje kan je het noemen. Fijn dat dit nog bestaat en zij het zo mooi op papier, geschept papier weet te zetten!"

—  Y & R

"Maxime is een heel prettig persoon om mee te werken. Flexibel, denkt goed mee en het is uit alles duidelijk dat ze een enorme passie heeft voor haar werk. Ook kan ze uit een wirwar van wensen goed de essentie destilleren om tot een goed eindresultaat te komen. Bovenal maakt ze gewoon prachtige creaties. Wij waren erg blij met de prachtige kaarten, naamkaartjes en banner voor onze bruiloft."

—  fiona - koningsbloemen

"Maxcript heeft rouwkaarten voor mij ontworpen, in de stijl van de oude meesters. In een woord, Wauw wauw!
Na mijn vraag of dit mogelijk was, ging ze gelijk voor me aan de slag. Binnen 2 weken, besteld, overlegd, proefdrukken en uiteindelijk de kaarten in de bus. Zo snel, goed verzorgd, mooi verpakt, echt superblij mee, een aanrader dus!"

—  judigje edelsmid

"MAXIME HEEFT VOOR DE OPENING VAN MIJN NIEUWE ATELIER EEN PRACHTIGE BANNER GEMAAKT. IK HEB MIJN WENSEN AANGEGEVEN EN ZIJ HEEFT NAar aanleiding hiervan drie ontwerpen gemaakt. communicatie verliep soepel en het resultaat is prachtig geworden! na de opening van het nieuwe pand heeft het nu een mooie centrale plek gekregen in het atelier. klanten maken er dan ook regelmatig complimenten over. Bedankt voor je mooie werk!"

—  rick - op de pol, doetinchem

"De samenwerking met maxime was super! Professioneel, maar met een persoonlijke benadering. Erg fijn dat er mee wordt gedacht om het nog beter te maken."

—  Theriza - Lief Vir Jou

"Maxime is the best, she understands what your wishes are and always comes up with really cool designs. Not only her designs are great but Maxime herself is a lovely and wonderful woman."

—  joyce - zie haar

"Een tijdje geleden heb ik Maxime gevraagd om voor mij een logo te maken.
We hebben samen een avondje gebrainstormd onder het genot van een drankje. 
Een avondje brainstormen werd maar een uurtje. Ze begreep precies wat ik wilde en waar ik over twijfelde.
Thanks maxime voor mijn prachtige logo!"

—  kelsey

"Maxime levert áltijd fantastisch werk. Ze luistert naar je wensen, staat open voor feedback, past aan en zorgt dat je super blij bent met het product dat je bij haar aanschaft. Hoe leuk is het dat het handgemaakt is? Dat maakt dat al haar producten uniek zijn. Een ab-so-lute aanrader als je zoekt naar dat wat een ander niet heeft, maar wel het beste van het beste wil!"

—  marije jellema fotografie

"maxime maakt prachtig werk, elegante schrijfsels en teksten en altijd met die chique touch. fijn dat we samen werken, ik ben heel blij met jouw vakmanschap en krijg ontzettend fijne reacties van mijn klanten als ik jouw baby-banner aan ze cadeau doe!"

—  tamara kros fotografie

"Maxime is erg vakkundig! ze denkt mee, geeft je verschillende mogelijkheden en is behulpzaam. daarnaast levert ze prachtig werk en is ze echt goed in wat ze doet!"

Zet het woordje 'trouw-' ergens voor en het wordt 10x duurder, waarom is dat?

Was het maar zo simpel, ik denk dat iedereen dan trouwleverancier zou worden. Met bruiloften en evenementen spreek je al gauw over maatwerk. Custom werk kost nou eenmaal veel meer tijd. Het contact tussen jou en mij, maar ook tussen mij en mijn leveranciers, drukkers en alles dat ik speciaal voor jullie uitzoek om je precies te kunnen geven waar je naar verlangt. Daarnaast werk ik alleen met materiaal van de beste kwaliteit. Dit is kostbaarder dan een kaartje van de HEMA. Ook gaat er veel handwerk zitten in het ontwerpen van jullie trouwkaarten, banners en andere stationery. Ik kan me voorstellen dat het voelt alsof er meer voor gevraagd wordt, omdat het woordje 'trouw-' er voor staat, maar er komt echt meer bij kijken dan alleen dat voorvoegsel. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn blogpost over dit onderwerp.

04

Is het echt nodig om Save the Date kaarten te versturen? En hoe lang voor onze huwelijksdag moeten we de uitnodigingen op de post doen?

Save the Date kaarten zijn zeker niet verplicht. Houd er wel rekening mee, als je in de zomer trouwt, dat je niet de enige zal zijn en genodigden wellicht hun vakantie al hebben geboekt. In dat geval is het aan te raden Save the Date kaarten zo'n 6 - 12 maanden voor jullie trouwdag op de post te doen. Doen jullie niet aan Save the Date kaarten, dan is het gebruikelijk om de uitnodigingen rond 3 - 4 maanden voor jullie huwelijksdag te versturen.

02

Wij hebben een strak budget, valt er nog over de prijs te praten?

De ontwerpkosten en de vanaf prijs staan vast, maar qua druk- en materiaalkosten kan je het zo bont maken als je zelf wil. Als je kiest voor een hele bijzondere papiersoort, of misschien zelfs hout of acryl zal je daar in je budget rekening mee moeten houden. Hetzelfde geldt voor bepaalde druktechnieken, zoals blind- of foliedruk, of als je bijvoorbeeld elke kaart met de hand gepersonaliseerd wil hebben voor al jullie gasten.

01

FAQ

meer vragen

03

Ik weet niet wat ik wil, maar het moet wel mooi zijn.

Snap ik! Er is zo ongelooflijk veel keuze dat ik me voor kan stellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Neem gerust contact met me op, zodat we samen kunnen filteren welke kant je op wil.

Kan ik zelf papier aanleveren om te laten kalligraferen?

Ja, dat kan! Hoewel niet elk papier geschikt is om op te kalligraferen. Dat wil zeggen, met een kroontjespen en inkt. Mocht je het zeker willen weten of jouw papier geschikt is, laat het me even weten, dan kan ik het vrijblijvend voor je testen.

09

Kalligrafeer je ook met metallic inkt, zoals goud en zilver? 

Ja, maar dit is vanwege de consistentie van de inkt een iets bewerkelijker soort en kost meer tijd. In principe is het mogelijk om met elke kleur inkt te kalligraferen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

08

Maak je ook custom ontwerpen voor de banners? In elke maat?

Jazeker! Al wil je een hele songtekst op een banner, of een tafelschikking inclusief ieders bijnaam. Het kan allemaal, ik denk graag met je mee.

05

FAQ

Maak je alleen Save the Dates en uitnodigingen?

Nee hoor! Voor alles wat met letters te maken heeft, kan je bij mij aankloppen. Vraag gerust mijn brochure aan of bekijk mijn Instagram en portfolio voor inspiratie.

07

Kan je ook kaarten maken op andere materialen dan papier?

Ja! Dan heb je écht iets unieks! Hout, acryl, stof, leer, schelpen, steen, het kan allemaal. Voor dat soort opdrachten werk ik samen met bedrijven die hier heel veel verstand van hebben, zodat hoge kwaliteit gegarandeerd is.

10

In wat voor stijl kalligrafeer je?

De voorbeelden uit mijn portfolio zijn een mix tussen het klassieke 'Copperplate'  en Moderne Kalligrafie. Het is maar net wat de gelegenheid is, welke sfeer je over wil brengen, waar het bij moet passen en natuurlijk wat je zelf mooi vind om te bepalen in welke stijl je de kalligrafie wil.

06

terug naar de eerste vragen

+ ja! ik stuur je meteen even een berichtje

en? spreken we elkaar binnenkort?