—  I & K

"Wij zijn enorm blij met de bijdrage van Maxime aan onze trouwdag! Op een banner schreef zij de tekst van onze trouwkaart. Deze hing op onze receptie/diner-locatie in het hoekje van de taart en toost. Zo was het echt een prachtige persoonlijke toevoeging! Het contact met haar verliep heel duidelijk en prettig, er was alle ruimte om onze wensen door te geven en haar levering was echt heel erg snel! We genieten nu al meer dan een jaar nog iedere dag van de banner, doordat hij een mooi plekje heeft gekregen in ons huis. Dus ook echt een blijvende herinnering aan onze trouwdag! Wij raden Maxime en haar werk zeker aan! Ze is ontzettend goed in het maken van hele unieke en persoonlijke producten, die ook nog eens super waardevol zijn doordat ze gegarandeerd een mooi plekje in je huis kunnen krijgen!"

—  M & J

"Wij wilden onze bruiloft graag zo persoonlijk mogelijk maken. We wilden iets anders dan de bedrukte kater-water of zakdoekjesetiketten en sloegen agaatschijven in. Maxime heeft die met goud omrand en met haar schoonste schrift alle namen van onze gasten gekalligrafeerd. Toen ze toch bezig was, waren we zo enthousiast dat we haar alsmaar meer wilden laten doen: het welkomstbord, de gelofteboekjes, enz. Maxime is ook nog eens een enorme schat. Heel bescheiden, altijd aardig en vriendelijk. Je kunt je geen beter mens indenken om je werk aan uit te besteden (ook wel zo fijn voor de rust voorafgaand aan je bruiloft). Niet alleen op beeld spat Maxime's werk ervan af, maar ook op de dag zelf (zeker in coronatijden) maakt het onze dag een enorm groot FEEST. Daarom: twijfel niet langer, en boek Maxime voor al je gepersonaliseerde items die maar te beschrijven zijn. Je zult er geen spijt van krijgen. En het item ligt gegarandeerd nog járen op de kast (ons welkomstbord is zelfs naambord bij de voordeur geworden)."

—  debbie - beautysalon pure

"Maxime is een professional pur sang! Ze verstaat haar vak en ze is een mooi mens, waardoor samenwerken een feestje is. Ze gooit haar onmiskenbare Maxime-sausje over het product, maar luistert bovenal naar jouw wensen en ideeën waardoor het eindresultaat uniek en persoonlijk is. Tot mijn volgende project lieve Maxime!"

—  ingrid - samen trouwen

"Maxime voelde meteen perfect aan wat mijn wens was. we zijn samen op zoek gegaan naar de beste match qua kleur van de VOW boekjes en de belettering. maxime is een heel betrokken, gedreven, professioneel, mooi mens die een heel groot hart heeft voor haar werk, Maar ook een heel groot hart en inlevingsvermogen heeft voor haar klant.
de grootste verrassing is het moment van uitpakken! Een feestje om je geleverde pakketje open te maken, met mooie persoonlijke details.
I love it! Lieve Maxime, nogmaals dank je wel.
Dankbaar dat ik je heb leren kennen! "

—  sabrina - aim your wedding

"Kalligrafie van de hand van Maxime is goud waard. Ze voert het door in stationery, kerstkaarten en zoveel andere mooie items. Een vleugje nostalgie in een modern jasje kan je het noemen. Fijn dat dit nog bestaat en zij het zo mooi op papier, geschept papier weet te zetten!"

—  Y & R

"Maxime is een heel prettig persoon om mee te werken. Flexibel, denkt goed mee en het is uit alles duidelijk dat ze een enorme passie heeft voor haar werk. Ook kan ze uit een wirwar van wensen goed de essentie destilleren om tot een goed eindresultaat te komen. Bovenal maakt ze gewoon prachtige creaties. Wij waren erg blij met de prachtige kaarten, naamkaartjes en banner voor onze bruiloft."

—  fiona - koningsbloemen

"Maxcript heeft rouwkaarten voor mij ontworpen, in de stijl van de oude meesters. In een woord, Wauw wauw!
Na mijn vraag of dit mogelijk was, ging ze gelijk voor me aan de slag. Binnen 2 weken, besteld, overlegd, proefdrukken en uiteindelijk de kaarten in de bus. Zo snel, goed verzorgd, mooi verpakt, echt superblij mee, een aanrader dus!"

—  judigje edelsmid

"MAXIME HEEFT VOOR DE OPENING VAN MIJN NIEUWE ATELIER EEN PRACHTIGE BANNER GEMAAKT. IK HEB MIJN WENSEN AANGEGEVEN EN ZIJ HEEFT NAar aanleiding hiervan drie ontwerpen gemaakt. communicatie verliep soepel en het resultaat is prachtig geworden! na de opening van het nieuwe pand heeft het nu een mooie centrale plek gekregen in het atelier. klanten maken er dan ook regelmatig complimenten over. Bedankt voor je mooie werk!"

—  rick - op de pol, doetinchem

"De samenwerking met maxime was super! Professioneel, maar met een persoonlijke benadering. Erg fijn dat er mee wordt gedacht om het nog beter te maken."

—  Theriza - Lief Vir Jou

"Maxime is the best, she understands what your wishes are and always comes up with really cool designs. Not only her designs are great but Maxime herself is a lovely and wonderful woman."

—  joyce - zie haar

"Een tijdje geleden heb ik Maxime gevraagd om voor mij een logo te maken.
We hebben samen een avondje gebrainstormd onder het genot van een drankje. 
Een avondje brainstormen werd maar een uurtje. Ze begreep precies wat ik wilde en waar ik over twijfelde.
Thanks maxime voor mijn prachtige logo!"

—  kelsey

"Maxime levert áltijd fantastisch werk. Ze luistert naar je wensen, staat open voor feedback, past aan en zorgt dat je super blij bent met het product dat je bij haar aanschaft. Hoe leuk is het dat het handgemaakt is? Dat maakt dat al haar producten uniek zijn. Een ab-so-lute aanrader als je zoekt naar dat wat een ander niet heeft, maar wel het beste van het beste wil!"

—  marije jellema fotografie

"maxime maakt prachtig werk, elegante schrijfsels en teksten en altijd met die chique touch. fijn dat we samen werken, ik ben heel blij met jouw vakmanschap en krijg ontzettend fijne reacties van mijn klanten als ik jouw baby-banner aan ze cadeau doe!"

—  tamara kros fotografie

"Maxime is erg vakkundig! ze denkt mee, geeft je verschillende mogelijkheden en is behulpzaam. daarnaast levert ze prachtig werk en is ze echt goed in wat ze doet!"