edelsteentinten

Het kennismakingsgesprek met Marije & Paul was niet alleen ontzettend gezellig, we kwamen ook vrij snel tot een concreet idee voor hun Save the Date kaarten, uitnodigingen en stationery voor op de dag van de bruiloft zelf. Het plan was dat ik na mijn vakantie zou starten met de ontwerpen.
Halverwege mijn vakantie kreeg ik een mail van Marije. Verrassing! We hebben de bruiloft 7 (!) maanden naar voren gehaald, want we kunnen gewoon niet wachten. Laten we de Save the Date kaarten overslaan en zo snel mogelijk aan de uitnodigingen beginnen.
Waar ik eerst dacht meer dan voldoende tijd te hebben, werd dit qua planning ineens een flinke uitdaging. Marije stelde me meer dan eens op de proef door helemaal van gedachten te veranderen. In de aanloop naar hun grote dag merkte ik dat dit niet alleen voor de stationery gold, maar ook voor haar kapsel, jurk en de aankleding van de dag. Genietend van het creatieve proces ging ik hier in mee en wat hebben we uiteindelijk een wáánzinnige set neergezet.

Aanschouw bordeaux rode pocketfolds, bedrukt met goudfolie, gevuld met een groene detailkaart met het monogram in blinddruk op de achterzijde en te tekst in goudfolie op de voorzijde, RSVP kaarten van licht beige papier, een knaller van een hoofdkaart met zowel blinddruk, goudfolie, letterpress én een lakzegel  en dit alles omsloten door een beige bellyband met goudfolie en lakzegel, met liefde ingestopt in een groene envelop met witte bedrukking en postzegels die een verhaal vertellen.

Sets als deze laten mijn hart sneller kloppen.

+ meer info over custom trouwkaarten

wil je zien hoe ik deze set in elkaar heb gezet?
bekijk dan dit filmpje