Het kiezen van lokale producten en makelij is iets wat je vaak hoort rondom voeding, maar kan veel breder getrokken worden. Zo wil ik zo veel mogelijk gebruikmaken van leveranciers en diensten in Nederland. Nu we economisch gezien twee hele pittige jaren hebben gehad vind ik het extra belangrijk om hier zorgvuldige keuzes in te maken. In deze blogpost geef ik je een aantal redenen waarom, zodat je een nog beter beeld hebt van waar Maxcript voor staat.

18 mei 2022

waarom ik kies voor lokaal

wedding stationery

over mij

Foto: Marjolijn Eggens

Er zijn al een heleboel dingen voor jullie bruiloft geregeld. Het is tijd voor de kaarten. Misschien heb je zelfs al naar voorbeelden gezocht voor jullie droom stationery. Mocht je dat nou heel lastig vinden, lees dan de blogpost over het vinden van inspiratie voor de ultieme trouwkaart.

Oké, je weet wat je mooi vindt en je hebt een Pinterest bord vol met de allermooiste afbeeldingen. Hoe ga je deze droom werkelijkheid maken? Er zijn veel aanbieders voor het ontwerpen en creëren van trouwkaarten. In deze blogpost neem ik je mee in de verschillen tussen websites waarop je zelf je bruiloftsuitnodiging kan maken (zoals bijvoorbeeld Kaartje2Go) en het inschakelen van een stationery designer (zoals Maxcript).

11 april 2022

Het verschil tussen zelf online je trouwkaart maken en het inschakelen van een stationery designer

wedding stationery

Foto: Memories by Marleen

over mij

Bij kalligrafie - of überhaupt schrift - wordt al snel gedacht aan papier. Toch bijzonder hoe ons brein dan werkt, want dit soort 'koppelingen' belemmeren je om verder te denken. Er zijn tal van technieken, tools en soorten inkt die het mij mogelijk maken om op álles te kalligraferen.

Om je te inspireren en om je uit die papieren doos (snap je 'm - out-of-the-box denken) te helpen breken bied ik in deze blogpost een aantal suggesties waar je aan kan denken als je iets gepersonaliseerd/gekalligrafeerd wil hebben.

21 februari 2022

Ik kan op álles kalligraferen, wat is jouw superkracht?

over mij

Hoe ik van juf zijn ben geswitcht naar het hebben van mijn eigen bedrijf in de kalligrafie en stationery design, dat vertel ik je in deze blogpost. Ik neem je mee in mijn weg naar kalligraaf en hoe voor mij bijzonder veel stukjes op z'n plaats zijn gevallen sinds ik doe wat ik nu doe.
Ben je benieuwd? Lees dan verder.

20 december 2021

Als ik later groot ben word ik kalligraaf

over mij