"De eerste indruk begint bij de brievenbus". Als je me al even volgt, heb je me dit vaker zien noemen Dit kan natuurlijk één op één vervangen worden door: "De eerste indruk begint in de handen van de klant", "De eerste indruk begint bij de toonbank" of "De eerste indruk begint bij de ingang". Hoe dan ook, een uniek en persoonlijk gebaar leveren spreekt elke klant/gast aan. En laat ik daar nou net in gespecialiseerd zijn.

In deze blogpost geef ik je een aantal suggesties om kalligrafie - in mijn ogen de meest persoonlijke manier om je klanten en/of gasten zich bijzonder en gezien te laten voelen - jouw evenement tot een hoger niveau te laten tillen.

2 mei 2022

kalligrafie op jouw event

zakelijk

Ik ben Maxime en ik bied belevingen.

Belevingen?

Ja, ik ben kalligraaf en stationery designer en ik maak trouwkaarten, kalligrafiewerk en allerhande drukwerk met de meest persoonlijke touch. Allemaal onder mijn motto: De eerste indruk begint bij de brievenbus.

20 april 2022

de eerste indruk begint bij de brievenbus

wedding stationery

zakelijk

Om deze blogpost meteen met een statement te beginnen: voel je niet verplicht om je gasten bedankjes mee te geven of op te sturen. Je hebt ze al een fantastisch feest gegeven, wellicht een beetje kinderloze tijd en een prachtige herinnering met ook hún vrienden en/of familie. Ze zullen je echt niet scheef aankijken als ze met 'lege handen' vertrekken, want hun hart is al overvol, geloof me.

Desalniettemin kan ik me voorstellen dat je het leuk vindt om jullie genodigden een klein aandenken aan jullie mooie dag der liefde mee te geven. In deze blogpost geef ik je een aantal tips om de bedankjes persoonlijk, uniek en indrukwekkend te maken (het zijn niet voor niets mijn sleutelwoorden). Ook als je geen bruiloft, maar een event, diner of andere samenkomst organiseert zal je zeker wat hebben aan deze tips, want zeg nou zelf: op zo'n afgezaagd flesje kater water met standaard label of plastic bieropener zit toch niemand meer te wachten.

14 maart 2022

Drie tips voor persoonlijke (bruiloft) bedankjes

bruiloft basics

Foto: Ilse van den Dungen

zakelijk

Je ziet me veel schrijven over bruiloften en alles wat daar qua drukwerk bij komt kijken, maar nu de versoepelingen zijn doorgevoerd begint het sociale leven weer te bruisen en komen ook de evenementen weer als paddestoelen uit de grond. En gelukkig maar, want jeeeeee, heb jij dat ook zo gemist?

Regelmatig werk ik voor bedrijven en (grote) merken om hun events nóg persoonlijker te maken voor alle genodigden. Hoe kan dat beter dan met custom stationery? In deze blogpost kan je inspiratie vinden voor allerhande persoonlijk drukwerk voor jouw evenement.

28 februari 2022

Persoonlijk drukwerk voor jouw event

zakelijk

Elk jaar hetzelfde liedje, ken je het? Wat moet ik ze nu weer geven? Mijn klanten en zakenrelaties verdienen niets dan het allerbeste en zo wil ik ze ook behandelen. Maar het is zo ontzettend moeilijk om steeds maar weer iets origineels te geven dat een blijvende indruk achterlaat. Want ja, zeg nou zelf; je wil je klanten verwennen, maar tegelijkertijd wil je dat ze denken: "Wauw, dat is waar ook! Laat ik haar/hem eens een berichtje sturen om te sparren over die volgende opdracht."

13 december 2021

Originele kerstgeschenken voor jouw zakenrelatie

zakelijk